Глория ли ще бъде новият ментор в пети сезон на „Гласът на България“ по bTV? След като стана ясно, че в момента предстои ново издание на музикалното шоу, все по-упорито се заговори, че Примата на фолка е направила сериозна заявка да бъде част от предаването.
Глория е подочула, че колежката й Камелия има пътуване зад Океана за близо месец и е решила да се възползва от златната възможност след грандиозния успех на предаването в последния му сезон. В „Гласът на България“ 4 дъщерята на Глория – Симона Загорова, записа запомнящо се участие. Тогава тя успя да плени с гласа си публика и ментори. Симона обаче остана на крачка от големия финал. Въпреки това обаче тя пожъна невероятна подкрепа от цяла България, а професионалното музикално риалити доста промени имиджа й на малка глезена фолк наследница.

Имиджът и на Камелия се вдигна рязко нагоре, благодарение на шоуто. В него тя показа съвсем различно лице на сериозен музикант, който иска да развива млади таланти, без значение на разминаването им с нейния жанр. Менторката стана любимка дори на рок феновете, които оцениха присъствието й в „Гласът“.

Злите езици вече побързаха да отбележат, че Гло, която дълго време бе в хладни отношения със своята колежка Камелия, цели да седне в менторския й стол и да обере и тя такива дивиденти. Феновете на фолка припомнят, че преди време двете изпълнителки имаха драматични конфликти. Те дори си обръщаха гръб, когато се засекат на светско събитие, но покрай участието на Симона в предаването на Глория все пак й се наложи да поздравява русото изкушение.