Една от легендите на българския футбол и ФК "Левски" Наско Сираков ще бъде гост в токшоуто "Търси се...", тази събота, 2 май.
В изключително емоционална изповед съпругата му Илияна Раева ще разкаже за първата им среща и трудностите, през които са преминали в началото на брака си. "Бяхме два силни характера, опърничеви, но той успя по-бързо да ме опитоми", споделя Илияна.

Другата вълнуваща среща ще бъде с една от дъщерите на Наско Сираков – Славея, която учи за киноактриса в Испания. Тя ще разкрие дали Наско е либерален баща и дали обича да се намесва в личния й живот. Едно от любимите неща, които Славея прави често за баща си, е да му пали наргилето. От дъщеря си гостът ще получи предизвикателство, свързано с участието му в Dancing Stars по bTV.

За първи път ще бъде излъчено и интервю с майката на футболиста – Славея. От няколко години тя живее в Стара Загора. Тя ще разкаже какъв е бил Наско като малък и кой го е запалил по футбола.

Оказва се, че спартанският дух и силният характер Наско е наследил от своя баща, когото е загубил преди 13 години. В деня на погребението той трябвало да играе важен мач и това е един от най-трудните моменти в живота му. Каква е другата голяма страст на футболиста и на какъв език ще го предизвика да говори неговата майка ще стане ясно тази събота.

Друга изненада за Наско ще бъде срещата с брат му Пламен, с когото се оказва, че са коренно различни като темперамент. Пламен ще разкаже какво е било детството им и как Наско винаги го е защитавал като по-голям брат. Едни от любимите песни на Наско са македонските и той има богат репертоар, но дали ще запее в студиото?

От футболните среди водещите Меги и Нели ще срещнат Наско с друга легенда на нашия футбол – най-добрия му приятел Боби Михайлов.
Последната изненада ще върне футболиста в неговите ученически години, когато е носил прякора Лидер. Към тези години ще го върне най-добрият му приятел оттогава – Явор, който в момента е успешен адвокат и с когото не са се виждали отдавна. Дали е имал много фенки като ученик и кои са били най-големите му лудории – зрителите ще разберат тази събота. /БЛИЦ