През февруари 2012-а предаването „Преди обед” стартира в ефира на Би Ти Ви. Водещи на предаването, което се завръща с нов сезон на 3 септември, са Десислава Стоянова, която има солидна кариера в печатни медии, и актьорът Александър Кадиев.  

Още с първото излъчване на „Преди обед” проличават кардиналните различия помежду им. Деси Стоянова е сериозна, стриктна перфекционистка, а Сашо Кадиев е притеснен, вероятно затруднявайки се да свикне с новото си амплоа, едва следва сценария, видимо не се вписва, което като че ли компенсира с честите си шеги в ефир. С всяко появяване напрежението в екранната двойка е все по-очевидно и по всичко изглежда, че постигането на някаква хармония е абсолютно невъзможно. В телевизионните среди дори се говори, че в първите няколко седмици, та даже и месеци, предаването било на кантар. Имало аргументирани очаквания да бъде спряно още преди края на телевизионния сезон.  

Неочаквано, вероятно и за самите водещи, с времето всичко си дошло на мястотo. Деси Стоянова и Сашо Кадиев не просто успели да постигнат завиден синхрон като екранна двойка, а и са станали изключително близки приятели. Често си гостуват семейно, а което е още по-учудващо, покрай караниците и опитите да се сработят, са се променили взаимно. Деси вече не изглежда като сухарка, нито толкова стегната и сериозна. Сменила е и визията си. Изглежда доста по-младежки от преди, а пък Сашо Кадиев е добил по-сериозно излъчване и поведение. За радост на зрителите, актьорът е запазил чувството си за хумор, което като че ли е предал и на колежката си.  

В началото на „Преди обед” Кадиев бил много притеснен, но ако Деси се „стягала” и повишавала концентрацията си, то той проявявал чувството си за хумор. За честите си закъснения обаче, които също му били приписвани като минус, няма извинение. Освен това я дразнел с това, че секунди преди ефир започвал да си загрява устата. Сашо от своя страна трудно свикнал с характера на екранната си партньорка: „Тя иска да свърши работата си и е много организирана, а аз съм по-свободен човек”. В този период на сработване споровете им били почти ежедневие, пише "Уикенд". 

„За това колко е важно, според мен, или не толкова важно, според него, дали сме направили нещата по най-добрия възможен начин, според мен. Всъщност в последните няколко години живеем в почти съвършена хармония и спорове почти няма”, споделяла е Деси Стоянова. Тя е признавала още, че със Сашо не просто са преодолели различията си и да ги превърнали в предимства, каквато била и първоначалната идея, когато ги събрали като водещи на „Преди обед”. Учели се един от друг. Това Деси изтъкнала и при първата си среща с Катерина Евро, майката на Сашо, когато се видели след едно негово представление в Театър „Зад канала”. Тогава с колегата й вече били приятели. „Говорихме си как Сашо е такъв, какъвто е – и това е положението. Хубавото е, че с времето ме напусна амбицията да го променям. Тогава е много важен житейски урок, който научих покрай него – да приемаш хората такива, каквито са. И да не им се сърдиш, че някои неща просто не ги правят така, както ти си представяш, че трябва”, споделяла е Деси Стоянова.  

От 3 септември на малкия екран предаването се завръща след лятна почивка. Обичаните водещи ще стартират есенния сезон с нови рубрики, но запазват и най-гледаните си поредици. 

Шанс за международна кариера на модния подиум ще получи „Новото лице“, което ще бъде избрано в „Преди обед“ и ще получи обучение от най-успешните български модели Диляна Попова и Кристина Милева. Рубриката им ще разкрие какво се случва зад кулисите на целия процес по създаването на един модел.