Фолк певицата Рени, която е част  от съквартирантите в шоуто „ВИП Брадър”, изобщо няма късмет в личния живот. Изпълнителката някога бе една  от големите звезди на „Пайнер” и имаше огромен успех даже в съседна Сърбия, но когато сключи брак с бизнесмена Борис Пилософ, който по-късно я заряза заради друга, спря с пеенето и потъна в забвение, пише „Уикенд“.
„На 45 години съм, сама съм и съм напълно разорена. Бившият ми съпруг ми взе всичко.”, с мъка сподели чалга дивата пред съквартирантите си. И наистина не лъже!
 

Малко хора знаят, че Рени е започнала кариерата си на певица като беквокалистка на дует „Ритон”. Заедно с тях обикаляла по участия из страната, докато Катя и Здравко получили предложение да заминат по работа в Норвегия. Естрадните звезди  отказали, защото имали достатъчно ангажименти у нас, но Рени с готовност приела да пробва късмета си зад граница.
 
След няколко години там певицата се завърнала на родна земя, но нямала никаква ангажименти и това я  отчаяло. Първият съпруг на сестра й, който бил фотограф, й предложил да се пробва като модел. Tака Рени реализирала няколко еротични ф отосесии, за които позирала напълно гола.  Изпълнителката толкова била закъсала финансово, че се навила да се включи в „престижния” конкурс „Мис монокини”, защото всички участнички получавали по 100 лева хонорар.
 
„Бях много разкрепостена, пък и човек е склонен на щур отии като млад. Влязох в петнадесетицата, но в журито разбраха, че съм певица. Връчиха ми микрофона и ме накараха да пея. Стана голямо шоу и се оказах първата певица, която пее по монокини. Стигнах до седмо място. Много фотографи ме бяха снимали в този момент и по-късно направиха плакати. Един ден ми се обади приятелка  от Перник и каза, че целият град е заринат  от мои плакати в този вид”, връща лентата на спомените Рени.
 
С голата си снимка обаче щяла да докара инфаркт на баща си. Човекът бил важна клечка в армията. На конкурса, на който тя пяла по цици, имало и журналист  от в. „Българска армия”. Той интервюирал победителката Рени, която чистосърдечно си признала, че татко й е офицер в редиците на армията ни! На следващия ден пуснали интервюто на първа страница с огромна гола снимка и посочили, че това е щерката на офицер Гайтанджиев. Все пак действието се развива в далечната 1992 г., когато хората не бяха толкова разкрепостени. Мъжът на пагона направил сърдечна криза и едва не се гътнал  от инфаркт, като зърнал дъщеря си нахилена без дрехи в органа на Българската армия! След този случай последвал „скандале гранде” и палавницата била изгонена  от дома си.