Барабанистът на оркестър „Канарите” Стоян Стоев, който влиза в затвора за шофиране под упойката на наркотици, е голямата любов на чалга певицата Ивана. Тази новина от години се знае из българските фолк среди.

Ваня Калудова, каквото е истинското име на айтозлийката, преди години припадала по тъпанаря на най-големия оркестър за тракийска народна музика „Канарите”. Двамата дори планирали да направят сериозната крачка към семейство, но палавият нрав на Стоян провалил интимните намерения на Ивана.

БЛИЦ припомня, че новината, че голямата любов на певицата влиза в панделата, дойде вчера след решение на Пловдивския районен съд, с което магистратите изпратиха Стоян Стоев в затвора за шест месеца. Музикантът го загази, след като бе заловен да шофира след употреба на наркотици. Магистратите решили престоят му зад решетките да бъде при първоначален общ режим.

Заради издънката Стоев остава без шофьорската си книжка през следващите 2 години и трябва да плати глоба от 490 лв. глоба.

На 29 декември надрусаният барабанист яздел БМВ-то си из Пловдив, когато бил спрян за рутинна проверка от екип на КАТ. След направен тест станало ясно, че бившият Ромео на Жулиета Ивана се прави на шофьор под въздействието на кокаин.
 
По време на образуваното срещу него бързо производство Стоев съжалил за белята и сключил споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Преди време Малкия Канар, както е известен Стоян, излежа присъда за притежание и разпространение на наркотици, но от няколко години е на свобода. Той беше осъден на 9,5 години от Окръжният съд, но Апелативният съд намали присъдата му на 6 години. През 2012 година Стоян Стоев излезе от затвора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!