Иванина от Биг брадър 4 признава, че след излизането си от шоуто има много сексоферти, но малко от тях са качествени. Има много мъже, които искат да ме направят държанка - явно това в София е на мода. Не бих жертвала свободата за парите, трябва да ми е хубаво с този мъж, да не ме погубва, споделя Иванина в интерюв за hotnews.bg.
Тя признава, че за нея е важно човекът до себе си, освен всичко друго, и да изглежда добре. Страхотно тяло, широки рамене, мургав, с лека брадичка. До такъв се виждам някой ден, ама още не съм го срещнала, казва Иванина.
Първият мъж в живота й е бил боксьор, били са заедно две години, много го го е обичала и до ден-днешен не спира да мисля за него. След боксьора е имала само една сериозна връзка с Георги, близък приятел на бившия мъж на фолк певицата Емилия.
За момента Иванина няма сериозни връзки, затова си позволява и много авантюри. "Ако си харесам някого, флиртувам и усещам, ако има нещо между нас. Нямам нищо против необвързващите свалки, все пак един път се живее...", споделя брадърката. Тя разказва още, че е страстна натура и че освен мисионерската поза, харесва и други неща в секса. "Достатъчно съм разкрепостена за експерименти в секса, но любимата ми поза, да си призная, е когато съм отгоре. Обичам да командвам ситуацията и най-вече - да гледам мъжа отвисоко!", откровена е Иванина. И добавя: "Ако има наоколо някой мъж, който много ми харесва, мога да го правя постоянно, от сутрин до вечер, и пак няма да ми омръзне!" Музата за секс й идвала рано сутрин, веднага след като се събуди. Тогава й се прави повече, отколкото вечер. Най-вълнуващото място, където е получавала оргазъм е било в една гора през есента. "Случилото се беше просто невероятно", смоня си брадърката. Тя е категорична, че няма разлика в усещанията при мъжкия допир до гърдите й, след като си увеличи бюста с имплантанти. /БЛИЦ