„Ние сме дребни души”, призна Ивайла Бакалова на живо от Къщата на VIP Brother 3. Бившата Мис достигна до това прозрение, след като самата тя установи, че не се вижда дали звездите имат сърца, а е по-важно дали са популярни, пише "Блясък".
Ивайла Бакалова обясни още на Ники Кънчев, че приема дуела с Аня Пенчева, защото по този начин ще спечелят повече пари за каузата. Все пак Миската заключи, че актрисата е много лицемерен човек и се опитва да манипулира хората, не само в Къщата на VIP Brother, но и извън нея.

В конфликтa межди Ивайла и Аня се оказа сериозно въвлечен и трети човек. Това е вдовицата на Илия Павлов-Дарина. Името й беше споменато от Аня, която индиректно заяви в ефир, че й е много добра приятелка. Освен това Пенчева сподели, че е била свидетелка на сълзите и мъката на Дарина, заради изневярата на съпруга й Илия с Миската Ивайла. Сестра Бакалова, от своя страна, също заяви, че е близка с г-жа Павлова и, че между тях няма конфликт.

Кой крив, кой прав, но двете ВИП дами утре ще премерят сили в sms двубой. Като защитник на Аня ще застане съпругът й Ивайло Караньотов, докато в ъгъла на Ивайла ще се настанят майка й, бизнес партньорът й, актрисата Диана Любенова. /БЛИЦ