Философката от „Фермата“ Ивона опита да задмине Божидара Бакалова в невероятните случки и енергийни обяснения на живота. Тази вечер болярката разказа как е пътувала в минал живот и се е подложила на все по-популярната регресия. 

„Духовен водач те пренася в минал живот. Подобно на хипноза е – тялото ти е в абсолютен покой, но ума ти е буден“, обясни Ивона. Намерила човека, който да я вкара в миналия й живот във фейсбук и отишла на семинар по темата. Решила да пробва странното изживяване и й се получило от първия път. 

„Помня го по-добре от всеки филм, който съм гледала. Сякаш сънуваш, ама си буден. На диванче си, той ти говори и се отпускаш“. Гуруто я попитал кой е съветът, който тогава би дала на себе си, защото имало конкретен урок, който трябвало да вземе от миналия си живот. 

„Седя на прозореца на къщата си, гледам се отстрани, от устата ми излезе като пушек бял, който изписа надпис „Обичай семейството си“. Едва ли не ми се казва, че съм се отделила от тоя път и съм тръгнала да търся нещо по-материално“, разказа още преживелиците си Ивона.