Седмицата на страшния съд приключи и последният изгонен съквартирант от къщата на Big Brother 4 е бай Иван. Веднага след излизането си той направи култово изказване: „Не искам да се правя на е..ч пред цяла България”.
Зрителите на Нова Телевизия спасиха сексапилната Иванина, Наталия и Жени. Така събралият най-малко гласове Иван Илиев Гюмишев напусна къщата завинаги. "Обичайте се и умната!", заръча на Съквартирантите той на тръгване. 58-годишният собственик на два хотела във Варна е четвъртият и последен изгонен по време на седмицата на Страшния съд. Утре предстоят и номинации. Един от номинираните съквартиранти ще си тръгне завинаги в понеделник 03.11.2008.

Веднага след напускането на къщата на Големия брат бай Иван заяви, че не е могъл да разбере какви точно участници харесват зрителите, след като тази седмица са изгонили четири напълно различни персонажа. „Аз съм това, което съм. Не съм дошъл в Big Brother 4, за да се пудря. Аз съм истинския Иван и щом не ме харесват си тръгвам. Баща ми навремето казваше: В живота има важни и по-малко важни неща. Няма неважни неща. Отдавна исках да мина през тая мелница. За мен е важно да съм тука, ако хората ме приемат и ги кефя. Ако не е така, какво да правя тука. Снощи замина едно момче като бубулечка, а оная вечер един малко по-нахъсан. Не мога да разбера хората какво харесват”, сподели бай Иван пред водещия на живото предаване Милен Цветков.

На въпроса дали наистина е бил влюбен или просто е излъгал жените в къщата, Иван отговори: „Как да съм бил влюбен в къщата. Вижте каква жена имам, влюбен съм в нея. Харесват ми. Нещо да кажеш за жените вътре. Не направих нищо, защото съм обещал на жена ми и на себе си. Не искам да се правя на ебач пред цяла България. Сантиментален лъжец съм”.

По-късно тази вечер в предаването „Малката сестра”, на Венета Райкова ще гостуват четиримата изгонени тази седмица съквартиранти. /БЛИЦ