Кралицата на българския рок Милена Славова ще бъде изписана от Правителствена болница заедно с новородената си дъщеричка Куин в сряда, съобщи самата тя за Агенция БЛИЦ. Правата за първо заснемане на щастливата майка и бебето притежава сп. "ОК".
Милена сподели още, че почти вече се е възстановила и всичко е наред. "Добре се чувствам, щастлива съм. Малката е много добре", допълни тя. На въпрос дали малката Куин е започнала да наддава след като е смъкнала от първоначалното си тегло, Милена сподели: "Яде вече с 10 грама повече и в момента е около 2,900 кг. Бяха много любезни, много внимателни докторите". В помощ на младото семейство утре от Карлово пристига майката на бащата Тони. "На таткото майката ще помага, тя ще пристигне утре, защото не можем да се оправим сами", сподели Милена. Детската стая на бебето е била готова една седмица преди то да се роди и с нея няма да има проблеми. Тримата ще живеят в апартамента на Милена в "Лозенец". Детската стая е със сини и златни стени, а пердетата са от воал.
Младият баща, който пътува често до Германия, сега в маршрута му трайно присъства Правителствена болница. Той идвал в болницата, както самата Милена разказва, "по един-два пъти, а понякога и по повече". Щастливата майка има кърма засега и възнамерява да кърми бебчето. БЛИЦ припомня, че 42-годишната звезда стана майка за първи път в четвъртък. Малката красавица се казва Куин. Родена е със секцио в Правителствена болница. Първоначалните й мерки бяха 3,2 кг и 49 см.

Името на малката кралица било избрано още преди месеци, когато видеозонът показа, че ще е момиченце. Щурата изпълнителка на рок парчета направи рязък завой в живота си, след като сви гнездо с любимия си Тони, който е неин дългогодишен приятел. Гордият татко събра верни приятели на среднощен купон, за да отпразнуват радостното събитие. Музикантът стана баща за втори път. Той има син от предишния си брак.
Любовта между Милена и Тони пламва в Лондон. По това време тя е омъжена за англичанина Робърт. Тони пък е женен за българка, но живеели в един и същи квартал близо до Куинуей. Хайд парк, където се разхождали, ги събрал и от "Здравей, как си" станали приятели. Тони е китарист, който след 1991 г. тръгва по света. Той поканил Милена да пее в ресторанта му в Лондон. Първата сериозна крачка обаче към рок фурията Тони направил, след като я поканил на кино и в тъмното й хванал ръката. /БЛИЦ