Атмосферата в Къщата се връща към обичайния ритъм от началото на сезона. Въпреки времето, прекарано в изолация с Божана и срещите с психолога Ани Владимирова, Валентин Кулагин не успява да намери общ език с останалите Съквартиранти.

Поведението на гримьора ще накара мъжете в Къщата да измислят специален план за действие - предвождани от Петко, те ще се опитат да укротят Кулагин. Какво са замислили те, дали ще успеят и как ще реагира гримьорът, ще видим довечера от 21:00 часа.

От ситуацията в Къщата ще пострада и Ваня, която вдигна кръвно и се наложи да посети лекар. За щастие здравословното състояние на естрадната певица е стабилно и тя продължава участието си е шоуто.

Днес ще видим и поредната мисия на Съквартирантите – „Танграм“. Какво трябваше да направят те и успяха ли да се справят със задачата, ще стане ясно довечера. Освен всичко това, Биг Брадър подложи на изпитание прага на болка на Ева и прислужника й Стефан в мисия "Мъжете не издържат на болка". Как се справиха двамата с това изпитание и какви сладки приказки си разменят в общото легло Розмари и Ричард, ще разберем днес в 21:00.