Раждането на бебе е най-съкровения момент за всяка жена и всяко семейство. Колко хубаво звучи, но и колко отговорно. Ще се справя ли с това чудесно и голямо изпитание?

Ще съумеем ли заедно с таткото да възпитаме и отгледаме едно достойно малко създание, което да стане добър и уважаван българин. Какво чудо е това, да знаеш, че можеш да направиш нещо по-добро, като сътвориш нов живот, но и да не забравяме, че здравето сега и в бъдеще са най-важните неща, за да се случат всички наши планове. Затова един от начините да се погрижим за бъдещото здраве на семейството е като съхраним стволови клетки по време на раждането.

Това важно решение взе и Джулиана Гани с нейната половинка Илиан. Те избраха Future Health да е тяхната банка за съхранение на стволови клетки. Ето как са направили техния избор.

Първо и основно нещо в моя избор беше, че трябва да съхраня в компания която е в чужбина, това е гаранция за опит, база и специалисти.

Също така търсих и най-високо ниво на акредитация на банката, а единствената с такова е Future Health, ще ме попитате, защо е важна акредитацията? След като се консултирах с много доктори и специалисти, всички бяха категорични, че само акредитирана компания ще ми гарантира, че ако пробата ми потрябва за лечение, единствено акредитирана банка може да върне материала за лечение и той да бъде приет по цял свят.

Избрахме най-акредитираната компания в Европа, но също така във Future Health ме привлече и репортаж на BBC, който отразяваше техните успешни приложения и трансплантации.

Това ми даде огромно доверие и спокойствие, че Future Health не само съхранява, а и връща проби за лечение. Не на последно място е и наградата, която компанията е получила лично от кралицата на Великобритания, а това говори много. И още нещо от изключителна важност ,единствено Future Health дава избор на местоположение за съхранение във Великобритания или Швейцария. Това са две от най-развитите държави в света и от най- строгите по отношение на лицензиране.

Така че избора на моето семейство беше категоричен. Радвам се че сме част от огромното семейство на Future Health, надявам се никога да не използвам този безценен материал, но да съм спокойна че се пази в най- сигурните ръце.

След като сме се погрижили за здравето на нашето дете искам са посветя всяка минута на него , да го науча и възпитам да бъде добро, да бъде грижливо, умно и талантливо. Най-чистите създания са децата. Призовавам всички бъдещи родители да се замислят за най- смислената инвестиция „здравето на цялото семейство“