Събуждам се днес, отварям си месинджъра и какво да видя - няколко мъжленца, събрали кураж след три-четири питиета в новогодишната еуфория, направили си по едно селфи с патешки джуки (може би трябва да означава целувка) и взели, че ми го изпратили“, с тези думи известната журналистка и писателка Калина Паскалева започна последния си пост в личния й фейсбук профил.

От останалата част на поста й става ясно, че Паскалева „държи страшна светска бомба“ в ръцете си.

Ето какво още написа тя:

„Да речем, че сред тях има и такива, които по физиономия знам покрай жените им от някой лайфстайл сайт. Все си мислех, че поне като излизате с половинките си на задължителните празници, ще проявите уважение към тях. 

Явно съм се объркала. 

И сега се чудя дали пък аз да не изпратя снимките, с които сте решили да ме поздравите на жените ви - може да решат да ви ги сложат в рамка до леглото, което явно вече не искате да споделяте с тях. Дори на празниците. 

Честит първи януари, измислени герои! Нали не мислите, че нещо ми липсва, за да ви обърна внимание, по-различно от подигравателно? И може би сега всички ще си отговорят на въпроса защо от години не мога да бъда засечена на светско парти или в някоя дискотека, освен ако поводът не търпи липсата ми.... Да живее БГ хайлайфът“.