Рубриката на двете "Мис България" Антония Петрова и Жени Калканджиева в предаването „Папараци” по bTV не се появява на екран вече месец. В началото на новия телевизионен сезон през есента дуетът красавици станаха ководещи и разискваха различни женски и светски драми в студиото на единствения телевизионен таблоид в България заедно с репортерката Бети Методиева.

И докато най-красивата репортерка в тв. ефира продължава да е част от шоуто, то Калканджиева и Петрова са аут, пише Хотнюз.

Това не е първи злощастен опит на Антония Батинкова в ефира, защото преди години тя бе водеща на предаване по Канал 3, което се задържа също само няколко месеца.

Последната поява на трите в „Папараци” съвпадна със скандала между Калканджиева и Миглена Каканашева по време на седмицата на модата.

Тогава "Мис България" напомни на висок глас на дизайнерката, че е осъдена условно заради застрахователна измама и я обвини в двуличие, докато тя от сцената призоваваше за благотворителност.

В „Папараци” Калканджиева обясни защо е вдигнала скандала, а Мегз веднага се ожали, че е била цензурирана от предаването и нейната дума не се е чула както трябва. Дали пък Мегз все пак не взе главата на Калканджиева като водеща, питат от "Хотнюз".