Собственичката на модна агенция Жени Калканджиева отрича да е поръчвала убийствата на Васил Папазов и на Илия Павлов. Най-успешната Мис България тази вечер ще бъде гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо". По време на разговора си с водещата Венета Райкова тя отговаря на незадавани й до момента въпроси.

Седнала на горещия стол Жени коментира историите, свързвани с името й през годините. „Модният динозавър” – както бе наречена от водещата Венета Райкова, сподели, че не познава „дори крадци, камо ли убийци”. Жени коментира взрива пред „Визаж” и боя в „Ескейп” и признава, че познава лично братята Маргини, но споделя, че ако някой й е давал пари, за да започне бизнес, едва ли би направила модна агенция - по-скоро би се захванала с нещо по-лесно и по-доходно.

Жени отрече да е била гадже с големия Маргин, както и слухът, че преди години всъщност не е била пребита, а е катастрофирала на Околовръстния път и е убила човек, а побоят над нея е бил инсцениран, за да се прикрие престъплението й. Жени Калканджиева опровергава и слуха, че е имала връзка с Жоро Илиев, както и твърденията, че е му е била секретарка и че е избягала от него в Италия. 
Мис България за 95-та година разкрива, че първата й работа е била сервитьорка и не се срамува от този факт. Оказва се, че Жени не е продала агенцията си и дори разкрива източника на тези слухове. Собственичката на „Визаж” признава, че е твърдо против силикона, изкуствените коси и нокти. „Смятам, че гърдите са за фолк певиците!” – признава Жени и разкрива как моделите успяват да поддържат стандарта си въпреки ниските хонорари, които получават за участията си в модни ревюта.
Пред Венета Райкова Жени признава, че е опитвала марихуана и хашиш в гимназията, а когато е била в дискотека в Италия й сложили в питието екстази или LSD, а това по-късно станало порочна практика и на някои млади български мъже. 
Зрителите на „Горещо” ще има и уникалната възможност да се срещнат и с най-колоритния участник в Биг Брадър 3 – Панайот, който съвсем наскоро издаде парче в две версии – цензурирана и нецензурирана. Пацо признава, че е спал с повече от 165 жени, които прилежно си записва в тефтерче и че преди участието си в Биг Брадър само е мечтал за тройка с две жени, а вече има четири такива изпълнения зад гърба си. /БЛИЦ