Джаз примата Камелия Тодорова е обидена на своенравния журналист Милен Цветков. В предаването си устатият телевизионер я засипа с куп нетактични въпроси и задочно я нарече „баба”, видя HotArena.
„Съжалявате ли, че сте на тия години?”, изстреля Цветков към 63-годишната звезда. След което въпреки отговора на певицата, че се чувства добре, Цветков продължаваше да настоява, че няма как да не се чувства втора ръка жена, щом като 40-годишни негови познати вече смятат, че са на края на активния си живот.

Певицата отсече, че не кисне с часове пред огледалото и не виси в клиниката за пластична хирургия, за да се подмладява със силата на скалпела. След първата деликатна тема Милен не пропусна да задълбае в личния живот на певицата и бившия й съпруг Майкъл Кунстман,който ахилесовата пета на Кеми Тодорова. Дамата обаче набра смелост и обясни, че тъкмо покрай Майкъл са тръгнали злостните клюки по неин адрес, че е наркоманка, алкохоличка и изпаднала жена. Тодорова обаче преодоляла всичко и продължавала напред, като се зарежда от работата със студентите, на които преподава музика.

Милен продължи да се яде с гостенката си, като не пропусна да жегне певицата и за американския й акцент след завръщането й от САЩ навремето. След края на злощастното предаване обаче Камелия излязла от студиото в много лошо настроение и не пропуснала да понахока Цветков, че е трябвало да бъде много по-толерантен към нея и да се покаже поне малко като джентълмен. Милен изобщо не се трогнал от недоволството и с добре отиграния си „искрен” смях й отвърнал, че като журналист трябва да направи нещата по-интересни, затова се е заровил в по-неприятни теми.

„Милен беше некоректен към мен. Имам чувството, че не съм му симпатична. Но въпреки това трябваше да спази по-добър тон. Не съм някаква фолкаджийка, която има интерес да дрънка глупости, за да стане интересна. Но малко е сбъркал нивата”, споделя джаз певицата. Тя дори заявила, че повече никога не би гостувала в предаване на Милен Цветков. И сега нямала намерение да ходи, но трябвало да рекламира концерта си.