Съпругата на шампиона Румен Дунев и носителка на титлата Мисис България Катя Дунева ще демонстрира в края на май уникалната система за отслабване без глад Лъки Фит. Тя ще превърне Банско в здравословна столица.
Тъй като в курса за вталяване има и езда, блондинката ще покаже уменията си по този спорт, който й е донесъл дузина титли.
Програмата на дневния режим и храненето, която се осъществява в Апартхотел Лъки Банско, е съставена от д-р Божидар Попов, ръководител на катедрата по Хигиена, Медицинска екология и хранене към Медицинския факултет в София.

Без глад, но със здравословно хранене, планински преход, езда, водна гимнастика, фитнес и допълващи масажи, сауна и парна баня, системата гарантира трайна загуба на тегло в 7-дневни курсове.
В свободната програма са включени курсове по народни и класически танци и други забавления. „Нашата цел е свалянето на теглото да е трайно и всеки да придобие нов начин на хранене без стрес за организма”, обясняват от Лъки Фит.
Здравословната програма бе демонстрирана на призьорките от наградите „Руса амбиция 2009” астроложката Оксана Станчева, водещата Симона Първанова, певицата Екстра Нина и ПР № 1 у нас, журналистка и продуцент Нина Никол.
„Лъки Банско” се намира в началото на Банско, до река Глазне - на 450 м от центъра на града и на 1 600 м от кабинковия лифт. В него наред с луксозно обзаведените и оборудвани жилища и хотелски части, има първокласни туристически услуги, заведения за хранене и забавление, а също и модерен СПА център и басейн с постоянна температура на водата до 35°C. Комплексът се състои от две сгради, свързани помежду си с топла връзка, водеща към подземен гараж.
Апартхотелът предлага лоби Бар с камина, ресторант “Le Bistro”, СПА център със закрит басейн със затоплящи шезлонги, сауна, парна баня, хидро-масаж, зона за козметика и масажи, професионално оборудван с TechnoGym фитнес, ски гардероб със система за изсушаване на обувките, детски кът с детегледачка и компютърна зала с безплатен достъп до Интернет.
За фирмени семинари и конференции Лъки Банско предоставя професионална конферентна зала с кабини за превод и капацитет до 130 места и изискан пиано бар „Spirit”.
Инвеститорът Норд Холдинг АД е предприятие с основен предмет на дейност изкупуване на отпадъчни метални суровини.
Дейността му е ориентирана към прякото изкупуване от населението и предприятия с последваща преработка или пряка продажба, както на български производители, така и на чуждестранни клиенти. /БЛИЦ