Водно парти, което приключи с градушка, си спрехнаха пред уикенда Катя и Здравко от "Ритон", и водещият Драгомир Драганов. Поводът Драго Чая да гостува на пеещето семейство бил новият им съвместен проект - поредната песен по негов текст.
 


В края на работната седмица Катя и Здравко влезли в студиото за записите на "За последен път ти повтарям" - деветата песен, която ще бъде включена в новия албум на дуета за юбилея им на 18 септември в НДК.
 


В социалните мрежи се появиха снимки, на които триото се забавлява в басейна на "Ритон" в задния двор на къщата им. Осбено деен във водния атракцион е Драго Чая. Водещият се забавлява върху надуваем дюшек и закичен с мексиканска шапка, отпивайки от ледено мохито, сервиран от домакините. 
 


Партито за новото парче обаче приключило без време, заради скупчилите се буреносни облаци, които изсипаха градушка над София и околностите. 

"За последен път ти повтарям" и останалите 9 нови песни "Ритон" ще представи на юбилея си "40 години музика и любов" в Зала 1, като билетите вече се продават в системата на "Тикетпортал".