Майсторите на пианото Хасан и Ибрахим се събраха на парти с Крисия, пише "България Днес"! Талантливите деца бяха заедно на купон по случай вчерашния рожден ден на близнаците, които станаха на 13 години.

"Синовете ми казаха, че искат да празнуват заедно с Крисия. Обадих се на родителите й и те с удоволствие приеха поканата ни да се съберем в заведение в Шумен. Хасан и Ибрахим много се разбират и уважават с Крисия, така че се получи много добро парти. Искрено се забавляваха, което е важно за децата", разказа пред вестника Дениз Игнатов, баща на световноизвестните малки музиканти.


Остава загадка какво е подарила Крисия на "колегите" си, но със сигурност се е постарала да ги изненада приятно за личния им празник. Близнаците признават, че до дни ще разкрият какво са получили от добрата си приятелка за 13-ия си рожден ден.


Широки усмивки на лицата им предизвикала огромната торта, която получили от сестрите си близначки Нермин и Мерлин. Момичетата в продължение на няколко дни извайвали кулинарното изкушение, върху което било поставено фаталното число 13. Точно преди година каките отново собственоръчно изработиха празнична торта за братята си, като тогава сладкишът беше от 12 етажа, които символизираха тогавашната им възраст.


Близнаците с тортата подарък


"Децата неусетно пораснаха пред очите ми. Особено динамични бяха последните години, когато кариерата им на музиканти се разви скорострелно и направиха международни пробиви. Често си говоря с тях и ми празнават, че най-големият им подарък е да станат най-добрите пианисти в света. Вярвам, че това ще се случи", коментира Игнатов.


За празника си виртуозните пианисти получили хиляди пожелания на личната си страница във фейсбук, както и безброй телефонни обаждания. Буквално през целия ден Хасан и Ибрахим отговаряли на честитки, призна гордият им татко. Да са живи и здрави и да сбъднат мечтата си!