В сборен пункт на всички хип-хоп фенове ще се превърне бар Smokin' beach в къмпинг „Смокиня” на юг от Созопол, съобщи кореспондентът на БЛИЦ в Бургас.
На 8, 9 и 10 август хип-хоп маниаците в продължение на 60 часа ще бъдат с любимата им музика. Музикалният маратон, който се провежда под надслов " NESCAFÉ 3in1 представя неочаквано добро обединение - Sniper Reunion".
Диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G ще се погрижат за настроението на присъстващите. Те ще дежурят на пулта, за да не спира музиката дори и в 8 сутринта.

Специални гости на събитието са Раптон Рекърдс и брейк денс формация Sleepwalkingz.
Началото ще бъде дадено от 18 часа на 8 август, петък, с въвеждащо парти за опознаване и загрявка. Очаква се бомбата да избухне на следващата вечер – 9 август, събота, когато ще бъде основният LIVE. На сцената един след друг ще излязат хората, които преди 5-6 години създадоха последната рап вълна.
На 10 август, неделя, в Smokin* beach ще забиват Раптон рекърдс, една сравнително нова формация на Българския рап небосклон. Тогава със сигурност ще има какво да се чуе, защото Спенс и Сарафа (Раптон) ще представят тракове от своя най-нов проект. В събота и неделя през деня за всички ще има забавни игри и награди.
Идеята за това събитие се родила в главата на собственика на бара Деко, голям фен на Снайпер. Две лета на бара се заформяли здрави ъндърграунд рап купони. Тази година той решил да направи събитието още по-мащабно.
Преди голямото събитие в ефира на телевизия Мад ТВ ще се разиграе игра. Победителят и двама негови приятели ще бъдат настанени в палатката на NESCAFÉ 3in1. От радио Енджой пък обещават, че всяка сутрин Спенс и неговият екипаж ще подгряват настроението до деня, в който стартира Sniper Reunion.
За да могат хип-хоп феновете да намерят по-лесно мястото, организаторите ще издигнат в небето балони с логото на NESCAFÉ 3in1. Така че, на брега на морето търсете Нескафето, горе в небето.
Входът през трите дни на маратона е свободен. Поканени са всички фенове да дойдат за един незабравим хип-хоп уикенд на плажа. А организаторите могат само да се надяват това да се превърне в една неочаквано добра традиция. /БЛИЦ