Хитовото риалити “Хванати в изневяра” е нагласено. Както в. "Шоу" преди няколко дни съобщи, а днес четем и във в. "168 часа", голяма част от представените като главни действащи лица прелюбодейци са измислени хора, които в реалния живот носят други имена. Участват професионални актьори и статисти, подставени лица, чиито имена и възраст са сменени.
Има куп несъответствия и откровени измислици в риалити шоуто, разкрива още вестникът. Още в първия епизод бременната Елеонора Григорова, която поръчва разследване на съпруга си Станислав Стоименов, е представена като филолог, но всъщност е актриса, завършила НАТФИЗ преди две години. Преди да участва в “Хванати в изневяра”, Елеонора се снима в реклама на банка, в която произнася игривата реплика: “Скъпи, и тази вечер няма да ме боли глава”.
Във втория епизод пък истинското име на “рогоносеца” Иван Петров всъщност е Димитър Ганов. В предаването Ганов е представен като 32-годишен, но всъщност е доста по-възрастен. Преди години той е бил приет в НАТФИЗ, специалност “Театрална режисура”, в класа на известния режисьор Красимир Спасов, но впоследствие прекъснал по неизвестни причини. Григор Палунков, другият “рогоносец” от епизод 2 е представен като собственик на столичен автосервиз, но според проверка в системата за фирмени регистрации ДАКСИ истинският собственик е Борислав Найденов. Най-абсурдното е, че в края на въпросното предаване продуцентите благодарят на автосервиза. Друга участничка в “Хванати в изневяра” пък е статистка, участвала в “Караоке в събота вечер”, друго предаване на Нико Тупарев. От вестника са потърсили за коментар и главният редактор на шоуто Витомир Саръиванов. “Има по-важни неща от това дали историите в “Хванати в изневяра” са истински или неистински”, казва той. /БЛИЦ