След като се прочу като сексоложка, психоложка и консултантка по постигане на благоденствие, Наталия Кобилкина вече е и врачка. Пробивната рускиня включи гледане на карти като част от услугите, които предлага нейната академия „Щастлива жена”. Цената е 100 лева на сеанс, който продължава 60 минути, пише Хот Арена.
От Академията на Кобилкина твърдят, че тестето, с което гадаят, е толкова древно, че няма точни данни кога е било създадено. През „далечната” 1889-а обаче попаднало в ръцете на грозничка туркиня, която благодарение на тях успяла да се омъжи да „богати мъже” – неясно колко на брой, и сбъднала всичките си мечти, станала „богата с каляски, палати, брилянти, скъпи платове” и цял Измир й се възхищавал.

Според хората в Академията, на тези карти могат да гледат само „избраните”. Жената, на която Кобилкина е поверила тази отговорност се казва Здравка. Тя обещава да даде точни отговори на въпроси като „Това ли е моят мъж?” и „Да си сменя ли работата?”.

Въпреки че едно хвърляне на картите струва 100 лева, предприемчивата рускиня и нейната врачка са обявили и промоция, както често правят и със своите лекции и семинари. В случая цената не се променя, ако клиентката дойде при гледачката заедно с една или две приятелки. Продължителността на консултацията обаче остава 60 минути, независимо дали е за един, двама или трима души.

Това обаче не е единствената езотерична услуга, която се предлага в Академията на рускинята. На разположение на нейните клиенти е и астролог, който също прибира по стотачка на консултация. Правят се прогнози за личностно развитие, индивидуални хороскопи, бизнес консултации и семейна астрология, като цената е само за една от тези услуги – по избор. 

„Браво на Кобилкина! Дали има диплома по психология и сексология, никой не може да каже, но знае как да прави бизнес!”, коментират фенове на деловия подход на рускинята.