Фен на Коцето Калки е осъден за разпространение на педофилски снимки. Кръстин Симеонов от Бяла Слатина е арестуван на рождения ден на певеца в офиса на фондацията “Векът на любовта”. Калки също е задържан в столичното следствие след проверка на компютрите в офиса му.
Калки не отрича, че познава педофила. Педофилът Кръстин Симеонов, който бе заловен с порнографски материали в офиса на танцуващата звезда Коцето Калки се е споразумял с прокуратурата в Бяла Слатина и в влязъл в затвора за 7 дни, пише в. “168 часа”.
Любителят на малки момченца бе сгащен в офиса на певеца през 2005 г., а в лаптопа му са открити педофилски снимки. На стотици от фотосите извратенякът прави секс с малки момченца, твърдят разследващите.
Певецът, актьор и зъболекар Костадин Георгиев-Калки също е бил арестуван във фондация "Векът на любовта" точно на рождения му ден на 9 декември 2005 г. Тогава е задържан и известният в бойловърските среди уебдизайнер Кръстин Симеонов от Бяла Слатина. Той отива да поднесе подарък на Калки. Компютрите във фондацията на Калки също са проверени за наличие на педофилски материали, такива нямало. Калки е отведен в следствието, а часове по-късно е освободен под гаранция от 5000 лева. Оттогава се водят две дела. Едното е срещу запаления фен на творчеството на Коцето Кръстин Симеонов, другото е срещу самия певец.  "Кръстин беше дошъл да ми поднесе подарък за рождения ден. Все пак имам фенове от цяла България. Не мога да знам дали някой е нормален. Доколкото знам, са го освободили", казва по въпроса Коцето Калки.  /БЛИЦ