Ако аз си махна кандидатурата, това означава да обидя всички онези българи, които са гласували за мен, всички мои почитатели в България и по целия свят. В името на това, че Бог ме е наградил с глас и талант, не мога да се откажа. Това казва победителят в конкурса “Евровизия” Красимир Аврамов, който с песента “Illusion” ще представя страната ни в Москва през май.
Той отхвърля обвиненията на популярни музиканти като Йордан Караджов и Йорданка Христова, които твърдят, че не може да пее. “Йорданка Христова се оказа един голям лицемер. Преди година и половина пред 300 души в Лос Анджелис тя каза: “Със следващата песен искам да поздравя най-големия български глас, с който можем да се гордеем. Гордейте се с него. Не разбирам пред какво и кого се е прекланяла тогава”, казва Аврамов пред “24 часа”.


“Песента ми се харесвa навсякъде, където съм бил. Децата я използват за ринг тон на телефоните си, спират ме за автографи на улицата и си тананикат: “Гив ми, гив ми”, посочва той.
“Тези, които пишат по форумите, са организирани от мои колеги, които не спечелиха. Една малка групичка хиени от музикалния бизнес”, допълва още Човека глас. /БЛИЦ