Краси Радков спешно си търси съпруга. Но не за себе си, а за по-големия си брат, пише HotArena. Комикът продължава да е щастливо женен за любимата си Станислава, но иска да зарадва и брат си.

Братът на актьора Емил е със 7 години по-голям от него и живее в Кайл, щата Тексас в Америка. Той няма нищо общо с актьорството, нито пък е човек на изкуството. Вместо това е човек на сериозните науки — химик, изобретател, учен...

В момента мъжът работи в НАСА, където взима доста добра заплата и дори може да се похвали, че е забогатял.

Преди да замине за САЩ, Емил е човекът, който гледа Краси като свой син. Баща им умира, докато са малки, а майка им починала през 1999 година. Краси му е толкова благодарен за подкрепата, че прави всичко, за да помогне на големия си брат.

„Много искам брат ми да се задоми. Постоянно се среща с различни хора, но с жените му е малко трудно като контакт. Не че е срамежлив, но трябва някой да го бутне малко”, шегува се с брат си Радков.

След кончината на родителите си, никой от двамата обаче не е успял да се сдобие с дете.

„Нямаме проблем да имаме дете, няма да осиновяваме”, заяви преди време Станислава, която е съпруга на Радков. Тя бе бясна от слуховете, че не може да зачене, но двамата бързо опровергаха мълвата.

„Не е добре такъв хубав род като нашия да си отиде ей така. Трябва да поработим за бебе”, категоричен е Радков. Той вече е започнал да претворява идеята в действие и се надява и брат му да има същия късмет. Въпреки че Емил се има за „стар ерген” на 53 години, брат му продължава да прави опити да го ожени. Той дори му пуска обяви из сайтове за запознанства, както у нас, така и в Щатите.

„Трудно ми е да си намеря сериозна партньорка”, споделя по-големия брат на Краси. В спомените му, той е трябвало бързо да порасне, след като родителите им умират, за да се грижи за малкия. За Краси Радков, Емил разказва, че е бил палав, но не и проблемен брат. „Случвало се е да се наложи да го усмиря с някой шамар, но нищо повече”, разкрива още той.

За разлика от Краси, Емил е вундеркинд и печели на шега олимпиади и състезания. Обожава да чете и да слуша класическа музика.

Докато Краси учи в НАТФИЗ, Емил вече е в Щатите, където кара аспирантура в Колумбийския университет. И на всеки две години пътува до България, за да види брат си.

Въпреки че няколко пъти му е предлагал да се премести в Америка за постоянно, Краси Радков не иска и да чуе. Емил наскоро разбрал и причината за това. „Краси изкарва добра заплата, а и всички го обожават. Какво повече да иска. Той си е направо богат за балканските ширини”, смее се Емил Радков по този повод, след като наскоро отпразнували 46-я рожден ден на комика.