Победителят в тазгодишното издание на българската Евровизия – Красимир Аврамов, е специален гост в рубриката „Нарисувай се...” по Фен ТВ, която зрителите ще видят на 14 март, от 13.00 часа. Певецът избра да се „нарисува” с песни, които са оставили ярък отпечатък в неговата кариера.
Аудиторията на музикалната телевизия ще има възможността да види песента „Лудостта на величията”, с която Аврамов стана популярен в България преди 15 години. Той ще разкаже и как е дошла идеята да се надпява с автомати Калашников на концерта му в Античния театър на Пловдив.
Шиниъд О’Конър пък е изпълнителката, която му е дала вдъхновение да смени пантомимата с музиката. Безспорно най-много емоции у изпълнителя предизвика представянето на песента „Илюжън”, с която спечели надпреварата в конкурса БГ Евровизия. „Васил Найденов е човекът, който ме подкрепи в най-тежките дни след конкурса. За което искренно му благодаря. Получих много удари в личен и професионален план, но в същото време и много хора застанаха зад мен. Част от колегите, които ме нападнаха, също вече ми се извиниха”, сподели Красимир Аврамов.
Ден по-късно, на 15 март, главен герой в „Нарисувай се...” ще бъде Джина Стоева. Нейният избор от песни я връща към детството, към различни периоди от нейния живот, в който е изживявала голяма любов. Изпълнителката признава, че една от най-големите промени в личен план е изиграло шоуто за оцеляващи „Сървайвър”. Тя разкри в предаването, че има човек до себе си, и обича да го провокира в стил последния й хит „Малка мръсница”. „Мъжете обичат жените с инициатива и няма какво да се лъжем – падат си по „мръсници”. На мен също ми допадат игрите и често изненадвам мъжа до себе си”, заявява Джина. /БЛИЦ