След дългогодишна злощастна връзка с майонезен бос и краткотрайна авантюра със системно пиян писател, актрисата Елен Колева заби сектант! Край на терора със Сашо Майонезата, край на униженията с Калин Терзийски! Красавицата най-сетне намери любовта в лицето на млад мъж на име Марсел.

 


Колева не крие любовта си

Двамата са заедно от скоро, но връзката им се развива бързо и вече са неразделни.
Елен и Марсел бяха неотлъчно заедно по време на коледните и новогодишните празници. Двамата посрещнаха Нова година на изискана вечеря в Париж.
Не е ясно с какво точно си изкарва прехраната новият възлюбен на актрисата, но и той, подобно на Елен, е силно религиозен. Учил е и е прекарал голяма част от живота си в Израел, а в момента живее в София.


Марсел и Елен са лудо влюбени
Марсел не спира да споделя в социалните мрежи мисли за религията и живота, изображения на светци и молитви. В силната вяра на чаровника се усъмниха голяма част от приятелите на Елен и обявиха новия й любим за сектант.
Самата Колева ни най-малко не се вълнува от мнението на околните. Актрисата споделя своите най-искрени чувства публично.
"Да се новородиш и да срещнеш мечтаната любов! Дай Боже всекиму! Амин!" - с тези думи изпрати 2016 година Елен.


С Майонезата се изпокараха жестоко
Марсел е дългоочакваната и мечтана любов за брюнетката, която в последно време почти беше изгубила надежда да срещне своя човек. В риалити формата "Фермата" Елен завинаги остави в миналото отношенията си с Калин Терзийски и продължи напред.


Терзийски я изгуби с пиянските си изцепки
Колева вече е част от семейството на новия си възлюбен и се е запознала с роднините му. По всичко личи, че актрисата, която многократно е споделяла колко иска съпруг и дете, е хванала здраво набожния Марсел и няма никакво намерение да го изпусне.