След краха на 18-годишния си брак с Мишо Бургуджиев, Таня Боева е отново на крилете на любовта, пише ХотАрена.
Певицата се завръща ударно на музикалната сцена и любовния фронт с ново гадже и хов хит. Клипът към парчето "Зодия Скандал" е дело на Люси Иларионов. Именно в него прави официалната си премира господинът, който се е наместил в сърцето на Таня. 

Тя не е афиширала интимни отношения с никого, откакто миналата година се раздели бурно с дългогодишния си съпруг. Още тогава се заговори, че до това може да се е стигнало заради увлечението й по по-млад мъж. А дали не е този същият?

Първо в HotArena! Край на сушата в спалнята на Таня Боева, ето го новото й гадже (Видео)

Както традицията повелява, поп-фолк певиците снимат младите си забивки във видеоклиповете си и така им четкат самочувствието и ги правят за по-дълго свои. Е, явно и Боева е решила да се възползва от този трик, за да промотира и лансира красавеца. 

Прави впечатление, обаче, че той не е лъвче, като Благо на ДесиСлава, а зрял и улегнал мъж. Неговата самоличност засега остава мистерия, но със сигурност тепърва ще се говори много по темата. И това е добре дошло за певицата!

В клипа двамата влюбени го раздават предизвикателно, но накрая не устояват на чара един на друг. А и с тази визия, която Таня демонстрира, трудно би й устоял някой! Вероятно главните герои в лентата не са имали особени трудности да заснемат по-интимните сцени, защото, както се казва, отвътре им идва!