Хитмейкърът Криско отговори на излязлата информация, че на 4 срещу 5 вечерта се е натровил жестоко с наркотици и е бил приет в токсикология с опасност за живота.
Рапърът прояви чувство за хумор и вместо да се заяде и закани жестоко за поредната фалшива информация, излязла за него в медииното пространство, реши да се посмее публично.

Кристиан Талев написа следното в социалната мрежа: "Бухахаха рева.... на Южният плаж във Варна и викали Пирогов в София... Клониран съм"

Припомняме, че по-рано днес излезе информация, че рапърът е постъпил в софийска болница преди да замине за морската столица. Според източници на медията, пуснала вестта, рапърът се бил натровил с наркотици, а състоянието му било критично - животът му висял на косъм. От медията намекнаха, че вероятно случилото се е в резултат на раздялата на Криско и Капчикова, които официално оповестиха, че не са заедно преди броени дни. 

Дали, за да докаже, че е добре, или просто ей така, рапърът реши да пусне снимка с приятелката си и колежка Мария Илиева.