С много емоции премина поредният лайф на VIP Brother 3. След оспорвана „битка” шоуто напусна Кристияна Вълчева. Тя успя да събере за каузата близо 6000 лева, които обаче не й бяха достатъчни, за да остане в Къщата.
Въпреки елиминирането на Криси, шоуто беше изпълнено с много смях и забавления. Е, и малко сълзи. Проля ги актрисата Аня Пенчева докато дъщеря й Пипи изпълняваше песента на Роси Кирилова – Най-добрата дума, пише "Блясък". Много популярни личности беше събрала продуцентката й Евелина Борисова като на сцената се появиха приятелите на Аня Ники Сотиров и Илиана Раева. Част от екипа, с който актрисата работи в Народния театър също я поздрави. Голямата изненада за Аня обаче беше срещата със сина й Ачо и съпруга й Ивайло.
Подуцентът на Кристияна Влади Въргала я зарадва със среща със съпруга й Здравко. Приятелят на медсестрата в Къщата Део също излезе на сцената, за да я подкрепи и да й благодари за всичко, което е направила за него във VIP Brother. За съжаление телефонната връзка с Надежда Михайлова, на която Влади се надяваше, не се осъществи. Чу се обаче гласът на Нася Ненова, с която Криси беше задържана в Либия. Тя не спести добрите си думи към медсестрата и й пожела успех.

Софи Маринова също получи солидна подкрепа. Неочаквано нейн продуцент беше Найден от Big Brother. Той сподели, че е подкрепил певицата, защото била много естествена и добра. Приятелката й Бони също беше на сцената и двете заедно изпълниха песен. И Устата не пропусна да подкрепи дуетната си половинка.
Един от най-комичните моменти на вечерта беше, когато Найден изпи солидни количество оцет на екс. Нед обяви, че ще направи това, в момента, в който Софи събере 5000 лева. /БЛИЦ