Най-възрастният участник във „Фермата“ Ивайло Караньотов е човек с изключително богата житейска история, в която има както невероятни драматични епизоди, така и моменти, които са толкова комедийни и нелепи, че човек може дори да помисли, че са нереални.

След поредната вечеря в стопанството бившият атлет разказа случка от миналото, която определено може да бъде описана като трагикомедия. Преди години той бил в Бистрица, където давал уроци по парапланер. Заедно с групата ученици бил и негов приятел, който пристигнал на мястото за обучение с кучето си, порода вълчак. Една от тайните страсти на четириногото била като види мъж, чиrто ръце са заети с нещо, да скочи и да го захапе за пакета. Разбира се, Караньотов не бил запознат с фетиша на животното и в момента, в който тръгнал да излита, държейки крилата на планера, усетил нечовешка болка между краката си.

Едно от най-красивите лица в телевизията с покъртителен разказ пред БЛИЦ за най-тежкия момент в живота й (СНИМКИ)

Поглеждайки надолу видял вълчака, който го е захапал. За съжаление, Ивайло нямало какво да направи, тъй като вече започнал да се отделя от земята. Кучето го пуснало в момента, в който самото то се издигнало на сериозна височина. Кацайки, атлетът погледнал белия си панталон, който във въпросната зона вече бил кървавочервен и бързо се качил на колата и отпрашил за Пирогов. В болницата той истински шашнал медицинския персонал с гледката, на която лекарите станали свидетели. Пред разпитащите го полицаи пък Караньотов обяснил, че „куче го е захапало, докато лети“.