Гримьорът на звездите Валентин Кулагин демонстрира чудовищна агресия и просташко държание в къщата на „ВИП Брадър”. След като получи рекорден брой номинации миналата сряда, той бе окован с вериги, на които има гюлета. Те обаче се оказаха непоносима тежест за него и гримьорът не пропускаше възможност да се отърве от тях, което пък се отразяваше на бюджета на съквартирантите.

Изчаквайки всички да заспят, той влезе в изповедалнята и се оплака, че заради тежестите го боли пръста. С тази ръка той работел и не можел да си позволи тя да трепне, защото това щяло да се отрази пагубно на кариерата му и настоя медицински екип да го прегледа незабавно. Докато чакаше обещаната помощ, той започна да троши посуда, след това направи всичко по силите си, за да събуди останалите в Къщата.А накрая, отегчен от чакането, нахлу в изповедалнята. Точно в този момент дойде и медицинският екип, който трябваше да го прегледа.

„Пак ли ти, ма, злобарке малка”, обърна се той към жената с бяла престилка д-р Искра Иванова.  „Ще ти кажа какъв е проблемът. Целият съм в белези. Виж, че съм с осем топки. Искаш ли да видиш колко тежат? Да ти ги сложа ли на врата? Виж ми пръстчето.Целият съм наранен и очукан. Нормално ли е да съм целия окован с тези топки? Или сте тук някакви садисти?
Не мога да говоря нормално, защото не се чувствам нормално! Боли ме цялото тяло!”, ожали се гримьорът, без да спира да сипе обидни квалификации.Преди няколко дни Кулагин отново вилня и троши, защото съквартирантите решиха да му отмъстят и скриха розовия несесер със скъпо струваща козметика.