Валентин Кулагин, който от известно време се подвизава в Дубай, не спира да демонстрира превъзъходството си. Най-вече към колегите от бранша на разкрасителните услуги. 

В последния си пост от Фейсбук гримьорът оплюва фризьорите в България. Той е публикувал няколко снимки на салон в Дубай и твърди, че такова ниво в Родината никога не би могъл да намери. Все пак признава, че би искал и в България да има такива специалисти.

Ето какво пише скандалният Кулагин:

"Обожавам да правя косата си тук!

За разлика от България, фризьорите тук работят с маска, което ти гарантира, че няма да пипнеш някой вирус или да усетиш какво е обядвал коафьора ти. Само фейда ти го правят 40 мин. Всички уреди се стерилизират пред очите ти, преди да започнат да те подстригват. Нищо чудно защо тук никой не знае какво е себореен дерматит или пърхут, а арабите са с плътни, гъсти и лъскави коси.В бонус - ди джей на втория етаж, който пуска мега мазните хип-хоп парчета + плейстейшън зона, в случай че се налага да изчакаш, което всъщност никога не се случва. Как така веднъж не се наложи да чакам преден клиент или някой да пуши, или яде дюнер. А мен ме чака фризьора. И ако закъснея - не ме пита защо, а ме посреща с усмивка. 

Клиенти като Kanye West и Антъни Джошуа, а като звъннеш ти запазват час, след 90 мин. Явно само нашите фризьори са звезди с графици "пълни месец напред" и едва ли не, трябва да им се молиш да им дадеш пари.И за финал ще кажа, че мен в България един човек не ме боядиса и подстрига, както искам. Даже не както искам, а както трябва. А уж ги познавам най-добрите..

И уж нивото на тези услуги навън било много ниско...

Не тагвам локация, защото това не е реклама на салон или конкретен фризьор.

Това са моите мисли относно професията и желанието ми и в България да се появят такива салони, с такива професионалисти!".