Лили Иванова и Азис стават актьори. Две от големите звезди на България, за които се знае , че не се долюбват особено, ще се съберат на снимачната площадка на американския филм "Пепеляшка" след по малко от два месеца.
Фолкпевицата Емилия, танцуващите звезда Георги Мамалев и актьорът от "Шоуто на Слави" Виктор Калев са сред другите известни личности, които ще гледаме в комедията.
Снимките са насрочени за месец февруари идната година, като лентата ще се завърти в столицата и в тузарския зимен курорт Банско. Още не е ясно какви роли са поверени на родните знаменитости. Те самите не смеят да разгласяват подробности. Само прясната мама Емилия се изпусна пред медиите , че вече е подписала контракта и че ще изпълнява "ролята" на певица във филма. Според сценарият, тя ще трябва да влезе под кожата на разглезена певица, като персонажът й е по-скоро отрицателен.

Въпреки жежкия сексапил на фолкгърлото Емилия, най-разгорещено се очаква да стане при срещата на Лили и Василка на снимачната площадка. От години двете звезди водят тиха война. Доскоро като буфер се явяваше общият им приятел Драго Чая, но примирието свърши откакто се изпокара с гранддамата на естрадата. / "Телеграф"