Българската мегазвезда Лили Иванова сътвори уникално събитие – за пръв път в над стогодишната история на зала „Олимпия” в Париж стъпи български музикален изпълнител. Над 2000 души препълниха знаменитата зала, за да аплодират примата на българската естрада.
В края на 2-часовото си изпълнение тя падна на сцената, но бързо се изправи и продължи да пее.
 "Hа всеки може да се случи да падне, важното е да успееш да се изправиш”, шеговито излезе от положението Лили Иванова. Зрителите аплодираха дори този малък гаф.Пред входа билети се продаваха на двойни и тройни цени. Събитието уважиха бизнес дамата Лили Червенякова заедно със заместник министъра на културата Надежда Захариева, Михаил Белчев, певците Георги Христов, Графа, Елица Тодорова, модният спец Любомир Стойков.

Аплодисментите на екзалтираната публика не стихваха по време на целия концерт,  продължил над два часа и половина. За начало на концерта бяха избрани "Камино" и "Аве Мария". Финалът на шоуто беше с песента „Панаири”. Организаторите на концерта са Лили Червенякова и банкера Стефан Зашев.

Зала "Олимпия" е едно от най-престижните места за изява на поп-звездите на планената. Прочутият парижки мюзик-хол се свързва с имената на Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Мирей Матьо, Джони Холидей, Мадона. /БЛИЦ