Примата на родната естрада Лили Иванова е дала съгласие да участва в новото шоу на бТВ Dancing Stars, съобщава в. "Нощен Труд", позовавайки се на свои източници от телевизията.
Лили ще е една от 12-те популярни личности, които ще се обучават да танцуват десет стандартни и латиноамерикански танци, между които валс, танго, фокстрот, самба и ча-ча. Засега обявеният старт на шоуто е 22 септември. За тогава вече се продава рекламно време, заявено в сайта на телевизията.
"Нито мога да потвърдя информацията ви, нито пък да я отрека", заяви пиарът на Лили Иванова Иван Батаклиев. Всички кандидат-участници още преди да бъдат одобрени, подписват декларации за конфиденциалност. Според изданието обаче продуцентът Нико Тупарев преговаря още с фолкдивите Алисия и Галена и актьора Георги Мамалев.

От бТВ обявиха, че вече са уточнени професионалните танцьори в Dancing Stars, които ще обучават 12-те популярни личности.
Част от тях работят извън България от години, но се връщат специално за реалити шоуто.
Сред тях са двойка 5-кратни републикански шампиони по състезателни танци (от години звезди в Италия), роднина на известен политик, както и 14-кратен шампион на България по латинотанци. /БЛИЦ