За ужас на някои хора - винаги съм в добро здраве и в добро настроение, казва Лили Иванова, която утре ще даде пресконференция, на която ще представи официалната си биография, написана от Мартин Карбовски.
Лили вече е прегледала ръкописа на Карбовски, който е над 900 страници и сподели, че е доволна. “Ще дам и богат илюстративен материал от снимки, които не са се появявали досега от печата, особено тези от детските ми години. Подготвила съм ги вече. Всичко друго е менте!, казва примата пред “24 часа”. 

Тези дни избухна скандал, след като стана ясно, че Исак Гозес пуска книга за Лили Иванова преди Мартин Карбовски.  Романът на Гозес излиза в четвъртък, отпечатан от издателство „Слънце”. Същевременно и издателство „Сиела” подготвя книга за Лили Иванова, за която се говори вече година. Тя се пише от журналиста Мартин Карбовски и е пълната официална биография на естрадната певица. Всъщност той и Карбовски работят заедно във в. "Стандарт" и от избухването на скандала не си говорят. Гледат лошо и се подминават, разкриха от изданието.  Романът "Един живот, една съдба" на Исак Гозес и част от поредицата "Прочутите" на издателство "Слънце". Книгата е от 256 страници. Има още 16 с черно-бели и цветни снимки. Цената е 12 лв. За същите пари и в почти същия обем се очаква и книгата на Карбовски. Тя е планирана да излезе от печат през април - за рождения ден на мегазвездата. /БЛИЦ