Огромно зрелище очаква почитателите на LORDI на 6 март в петък. Изпълнителите на хита „Hard Rock Halleluja“ са подготвили за българската си публика огньове и над 80 зашеметяващи пироефекта, които ще направят шоуто сравнимо по мащаб само с това на Rammstein.

Почти всяка минута от 1,5 часовия хард-рок спектакъл ще бъде поднасяна нова изненада на феновете на петте чудовищни образа, предвождани от достолепния Mr.Lordi. „Който не ни е гледал, непременно трябва да го направи. Гарантирам, че няма да съжалява - тази година лайв шоуто ни е по-добро от всякога“, каза той по повод първото гостуване у нас на групата.
LORDI ще пристигнат у нас в рамките на световното си турне „Deadache Europe Tour 2009“ с три огромни камиона с техника и 17 души сценичен екип, нужни за обезпечаване на концерт с подобни мащаби. Организаторите от АРТ БГ  са подсигурили всички предохранителни мерки за противопожарна безопасност, за да може шоуто на чудовищата да протече безпроблемно и разтърсващо, както във всяка една от страните – спирки от турнето на LORDI.
Заедно с LORDI в София ще пристигнат и шведите от Fatal Smile, едни от главните  виновници хард рокът във Швеция отново да се радва на изключителна популярност. Brandon Ashley and the Silverbugs, другата първоначално обявена съпорт банда за концерта, няма да може да дойде у нас поради ангажименти в международни фестивали.
Билети за концерта все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и неговите партньори, както и на касата на НДК на цена от 40 лв. и в деня на концерта – 45 лв. /БЛИЦ