Очарователната Розмари, която го играе много хрисима и скромна във „ВИП Брадър“, всъщност има доста богат любовен живот.

Тя е истинска загадка не само за зрителите, но и за самите съквартиранти, защото не говори много за себе си, нито за обичайните си занимания. Темата за нейното гадже е табу. Единственото, което си позволи да сподели, е, че има сериозен приятел в Германия.

Кейт Бекинсейл заголи тяло и показа шеметни форми на 45 години! (СНИМКИ)

Но може би пропусна да уточни, че става дума за жена. 33-годишната красавица се определя като хетеро пред хората, но всъщност предпочита да се подвизава на „левия бряг“, категорични са източници от близкото й обкръжение, твърди в. „Галерия“.

В социалните мрежи Рози е активна, но не качва снимки с половинката си. Според познатите й тя се притеснява от реакциите на околните, затова отказва да признае, че всъщност е привлечена повече от нежните ласки.

Заради тези еротични СНИМКИ ли застреляха жестоко Мис Багдад?

Изданието твърди още, че Розмари снове между левия и десния фронт. Почти цялата й компания е от гей средите, а както се видя и в риалитито, тя единствена се присламчи и правеше мили очи на Кулагин, с когото се познават отвън.