Тази вечер във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде попфолк певицата Луна. Шуменската блондинка, която от няколко години живее в Америка, ще разкаже за музикалната си кариера, за живота си зад океана, както и за пластичните си операции.
Луна ще разкаже на Васко, че името й е истинско и окриля пътя в живота й. „Аз съм едно обикновено момиче от бедно семейство и от малък град. Гордея се с това. Имала съм моменти, когато не е имало какво да ям”, ще сподели изпълнителката. Тя ще разкаже за началото на своята кариера. Тогава живеела в чужбина, където „всичко й е поднесено на тепсия”, но Луна решава да се върне в България, да избере по-трудния път, за да сбъдне мечтата си. Така младата изпълнителка се озовава в София с джобни пари, които трябва да й стигнат за не повече от месец. Проверява усърдно обявите за работа, докато попада на една подходяща. „Дадох последните си пари за такси, бях си облякла най-хубавите дрехи, в който изглеждах като модел. Началото беше трудно, но прекрасно”, ще си спомни Луна, според която голяма част от българските изпълнители не притежават нужните певчески качества.
Русокосата изкусителка ще разкаже още за своя американски приятел, който има къща за 5 милиона долара в Лос Анджелис. „Заради поста, заеман от него, не мога да говоря повече”. Луна ще сподели още, че не се притеснява от пластичните си операции - девет на брой. По нейно мнение всеки, който има възможност, трябва да си направи корекции, особено хората от шоубизнеса. „Имам операции на лицето, на брадата, на носа, на очите, на части от тялото – талията. Всичко е много болезнено, най-хубавото е положителната нагласа за полoжителен ефект”, ще разкаже звездата и ще уточни, че всички операции са правени в България, но се е възстановявала в чужбина.
За феновете на нейната музика, Луна ще представи в студиото на Азис две от най-новите си песни – „Назови ме” и „Старец разбойник”, а по случай скорошия рожден ден на водещия, попфолк изпълнителката ще му подари текст за нова песен, за която ще предвеще, че ще е поредният голям хит. /БЛИЦ