Пловдивчанката Соня Мембреньо не получи достатъчно голям зрителски вот след балканския концерт тази седмица и напусна Music Idol 3.
Тя загуби така наречената "война на гласовете", въпреки че получи по-висока оценка и комплименти от попфолк експерта в журито - Мария. Другите двама членове на журито Дони и Фънки не пожелаха да вземат страна в двубоя между Соня и Виктория.

Малко преди оповестяването на резултатите от гласуването тази седмица стана дума за отношенията между Соня и македонеца Боян Стойков от Битоля, който е считан за един от фаворитите тази година.

След като на балканския концерт Боян направи страхотно изпълнение на песента “Плава Циганко” в оригинал на сръбската звезда Миле Китич, най-развълнувана се оказа Соня Мембреньо, с която македонецът прекарва все повече време.

Според повечето от талантите между тях двамата се случва нещо повече от обикновено приятелство. В анкета, проведена на сайта на предаването, потребителите дадоха своите прогнози и категорично, с 40.95%, предположиха, че именно между тези двама кандидати има искра.

Астроложката Алена също предрече тази вероятност още като съставяше хороскопите на айдълите. В хороскопите и на Соня и на Боян тя написа, че има голяма вероятност да изпитат привличане един към друг и да се впуснат в любовна авантюра.

Номинирани след балканския концерт в понеделник бяха пет певици, като първа с най-висок зрителски вот измежду тях във вторник вечер се спаси Магдалена Джанаварова. След това от кръга на застрашените бяха изключени също Ели Раданова и Александра Жекова.

До последния кръг от елиминациите в сряда - "войната на гласовете" - остана само незрящата Виктория, чиято драма се обсъждаше в не едно предаване и сложи началото на кампания срещу домашното насилие. Двете със Соня представиха една и съща песен на ДесиСлава, но според журито изпълненията им са били доста различни.

Така накрая Соня Мембреньо се раздели със зрителите с баладата на любимата си певица Уитни Хюстън от филма "Бодигард". /БЛИЦ