Вдовицата Виолета, която доскоро беше третият човек във връзката между футболиста Алек и гимнастичката Валерия, беше тотално детронирана от почетното си място на „кумичка“. От няколко дни Алек ясно показва да се разбере, че компанията на хубавицата, която му се мазни, вече не е от предпочитаните. „Колкото по-рано Виолета си тръгне, толкова по-добре за всички, като куче-пазач ни е“, сподели тази вечер на Валерия бившият професионален сваляч.
 


Опитите на вдовицата за раздели двойката лъснаха при кацането на парапланериста с любовно послание за Валерия от мистериозното й гадже. Тогава Вили посъветва всички да се учат от този жест и въобще не помисли за приятеля си Алек, който доскоро споделяше колко е влюбен в гимнастичката с нея и търсеше съвета й.
 


Тази вечер обаче страстите във „Фермата“ ескалираха и футболистът си позволи да покаже на Виолета среден пръст и да я охули пред новата й мишена за свалки Яни. Въпреки, че старателно избягваше това цял ден, Алек се засече с вдовицата и селския ерген в джакузито.

„Аз имам усет и за това се изнасям, не съм прост“, не спести сарказма футболистът, който вече забеляза, че Виолета преследва него и любимата му като сянка. „Уважавам истинските жени, а ти не си такава и не си желана тук“, продължи да беснее Алек. Виолета също не спести обидите и нарече довчерашното си „братче“ „дришльо и смешник“. Разстроената „кумичка“ не получи подкрепа дори от Яни, който е влюбен в нея, но й обясни, че тя си е виновна. Малко по-късно блондинката взе да прегръща футболиста за извинение против волята му и го удари на молби да са си пак близки. 

В началото на предаването вдовицата, гимнастичката и футболистът бяха неотлъчно заедно. Алек й правеше комплименти колко е красива. Виолета пък го играеше посредник между двамата, когато настана драмата с важното гадже на Валерия. Фермерите обаче набързо хванаха двойната й игра и желанието й тя да лапне Алек за себе си, когато излезе навън под предтекст, че са приятели.