Маги Ангелова, бившата голяма любов на Слави Трифонов, разкри, че и до днес със Слави са добри приятели, защото в миналото й той е бил най-близкият човек в живота й. Помагат си, срещат се и все още пазят приятелски чувства един към друг, пише “24 часа”.
“Не спим в едно легло, не живеем заедно, но сме приятели и винаги сме готови да се отзовем при нужда”, споделя 30-годишната красавица. Тя е единствената българка, получила любовно обяснение от синия екран от най-известния телевизионен водещ.
Тогава, когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих”, спомня си Маги. 10 години по-късно обаче тя има друго обяснение за случилото се: “Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно съм го заслужавала, щом ми се е случило”, посочва тя.
Утре отваря врати собственият й център за психично здраве “Емпатия” на пъпа на София. /БЛИЦ