Младата певица Сузанита заби охранител за гадже. Както БЛИЦ вече съобщи, наследницата на Орхан Мурад представи новата си изгора на родата навръх 15-ия си рожден ден.
Палавата лолитка навърши 15 г. преди дни и спретна парти. В заведението тя празнува с майка си, новия си и най-близките си. Тя отбеляза празника и със специална торта. Запознати разкриват, че младежът, заспиващ до Сузанита, е на 25 г. и е охранител на клубове, родом е от Велинград, пише "Телеграф".

Влюбените са заедно от около месец. Сузанита била много щастлива, окрилена от любовта си към бодигарда. Звездният й баща Орхан Мурад обаче не бил чак дотам възхитен щерка му вече има любовен живот. Първоначално блондинката и майка й решили да не запознават певеца с факта, че Сузи има гадже. Според хроникьори от лятото досега малката палавница смени 4 гаджета, макар че беше само на 14. 

А за рождения си ден Сузанита сама си подари и нова песен, придружена от отново скандален видеоклип като невръстната тийнейджърка пак се показва в еротични пози, но този път около нея има и много други какички. Част от феновете на фолка твърдят, че клипът е софт порно, други пък твърдят, че подобно парче може да гледа и без човек да е пил три ракии.