Мамалев отслабва, а Влади Въргала става спонсор на еротични филми в първия епизод на „Царете на комедията”. Шоуто което „Нова телевизия” показа за първи път в новогодишната си програма, от 24 март ще събира зрители всеки вторник вечер.
Ники Урумов, Владимир Каранфилов-Въргала, Филип Аврамов-Фицата и Георги Мамалев са четиримата основни актьори в предаването, следващо модела на stand-up comedy шоуто. В него сам актьор на сцена разказва динамично навързани една след друга забавни истории, кратки шеги или смешни изречения.

Идеята на екипа на „Царете на комедията” е да се създаде усещане за кабаре. За тази атмосфера помага и декора – червени завеси, маси за публиката, приглушено осветление...

Първият български анимационен комедиен сериал също ще бъде част от шоуто. В премиерния епизод, пародия на „Боен клуб”, главни действащи лица са Тодор Батков и Александър Томов.

Васил Найденов е първият музикален гост на „Царете на комедията”. На финала на всяко шоу е предвидена музикална част в традицията на всички комедийни предавания. Сред специалните зрители са няколко от първите победители в шоуто „Страх” и първият мъж, осмелил се да застане в ефир по престилка, за да обясни колко важно е черното пиперче за една манджичка - Ути Бъчваров. /БЛИЦ