"Много съм страстна. Как иначе да задържа мъжа ми, ако не съм такава?", реторично попита Мария. Пайнерката обяви, че бракът й се крепи до голяма степен на сексуалното й майсторство, пише "Уикенд".
Певицата не крие, че от самото начало на връзката си с Гущеров има едно наум да не би някоя друга жена да го отмъкне. Мераклийки да заемат нейното място изобщо не липсвали. Което е разбираемо - съпругът й може да не е красавец, но е милионерски синковец и разполага с големи финансови възможности.

"Той е толкова желан от дамите и с толкова оферти, че пази Боже... Като се запознахме, имаше фен клуб, много по-голям от моя. Аз си го пазя, защото малко са мъжете като него, да не кажа, че може и да няма други", откровеничи чалга изпълнителката с прякор Отварачката.

В кревата двамата имали химия и пълна хармония. Мара давала всичко от себе си, за да може Хриси да остане задоволен. Той също правел, каквото е по силите му, стараел се да не се изложи.

"В 21 век семейният мъж не е табу за останалите жени, затова винаги съм в състезателна форма - аз съм като една арабска кобилка и се грижа за външния си вид, така че съм сериозна конкуренция на златотърсачките!", продължава с откровенияра певицата. И допълва "Сексът е 90 процента от една връзка, останалите 10 са компромиси, уважение, отношение и не на последно място тръпка!".

Плюс за брака им бил и фактът, че със съпруга й намирали общи теми за разговори. Приказвали са си не само по семейни въпроси, а и за бизнеса си - всеки споделял какво се случва в работата му. От известно време насам често обсъждали възможността да си направят общо дете. Мария вече има дъщеря от предишния си брак, но твърди, че иска рожба и от Христиан.