В „Море от боклук” клошар ще се обърне към своя любим Бойко Борисов, а в „Месарница” Влади ще играе месаря, Жоро - клиент, а Фицата - човек от опашката, съобщават от екипа на предаването.
Ако се чудите защо рибарските магазини не работят – то е защото избихме рибата! И няма как да е иначе, щом на тази сцена застават следните лица: човекът, за чиято данъчна декларация изсякоха 5000 дървета - Влади Въргала, перката на моторницата - Ники Урумов, разхлопаната дъска на шоубизнеса - Филип Аврамов, и най-малкия проблем на българския театър - Жоро Мамалев.
В новия епизод работещият като тестер Ники Урумов показва страничните ефекти от лекарства, а Влади Въргала разказва за активностите си с футболния „Шопски отряд” (Петърч). Фицата ще видим като скиор, пребит от лифтаджии, а Мамалев – като интелектуалеца Георги-Мария Жоржет.

В „Море от боклук” клошар ще се обърне към своя любим Бойко Борисов, а в „Месарница” Влади ще играе месаря, Жоро - клиент, а Фицата - човек от опашката.
На гости ще бъде певицата, която обра всичкото злато от „Златния Орфей” - и пак не стигна, за да я награди за удоволствието, което ни доставя с песните си - Маргарита Хранова. В „Царете...” ще чуем две от тях – „Копнеж” и „С любов”.
В публиката ще бъде момичето, което може да обиколи света на „стоп” и никой няма да й откаже - Мис Туризъм Поли Гергушева, Мистър България 2008 – Неделчо Тодоров, а също и Евгени Минчев, в чийто комедиен талант ще се опита да ни убеди. /БЛИЦ