Марая е моят ангел. Най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота, разказва за дъщеря си фолкпевицата Мария пред „24 часа”. От 2 г. тя носи фамилията на съшруга си Митко – Андонова.
На 28 януари Марая стана на 6 месеца и всеки момент ще й поникне първото зъбче. „Кръстена е на мен и на майката на Митко – Марина, а не на Марая Кери”, уточнява Мария.
Най-често семейството е в хотела си в Банско, ккъдето живее в студио на последния етаж. Във фоайето на хотела Мария е обзавела детски кът с десетки пухени играчки, пързалка, къщичка, столчета и маси. Понякога води при малчуганите и малката Марая. „Страшно обича децата”, уточнява майката.
Тя споделя, че пуска на дъщеря си дискове с руски детски песнички. Пускам у български, казва звездата. Понякога и сама ги запява.
„Аз съм гледана в сървайвърски условия. Татко ми е бил студент във ВИФ и с мама са живели на общежитие в София. В една стая са отгледали мен и по-малката ми сестра”, казва Мария. Знае, че баща й дори лягал в нейното корито в банята и там четял на спокойствие за изпити. /БЛИЦ