“Вече не знам къде свършвам аз и къде започва образът на сестра Жекова в “Откраднат живот”, разкри Марта Вачкова за ролята си в хитовия медицински български сериал в "Събуди се". “Големият успех на един актьор в една роля е тогава, когато той не просто играе образа, а дава и от себе си на образа. Когато стане това сливане, тогава е най-големият успех”, сподели Марта за това какво е да си добър актьор.“ Когато посещавам болница, наблюдавам сестрите и крада от тях за моя образ”, разказа актрисата.

Сестра Жекова ще се окаже главно действащо лице в историята с бременността на Ина Фотева в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“. Докато Ина се чуди как да постъпи, недоразумението с въпроса чие е детето ще нараства все повече сред сестрите и лекарите в болницата. В отчаянието си Фотева дори ще обмисли да махне детето, а човекът на когото ще се довери ще бъде доктор Огнянова. Ситуацията между доцент Захариев и Албена ще ескалира и ще дойде моментът, в който истината трябва да излезе наяве. Любовните триъгълници ще повлекат участници и жертвите на обстоятелствата. Доцент Мазов ще попадне в изненадваща любовна афера, а доктор Мишева ще направи нова стъпка към доктор Генадиев.

 

Хинова и Мазов
NOVA

 

Съмненията в Наталия ще се задълбочат, а междувременно ще се превърнат в тема и за доктор Хинова, която ще остане с грешни впечатления за интимна сцена между двама от лекарите в болницата. Васко ще се завърне в живота на сестра Жекова, твърдо решен да направи крачка към съвместното им бъдеще.

 

Наталия