Биг Брадър даде новата седмична мисия на съквартирантите. Те ще трябва да се научат да танцуват, като танцьорите в клипа на Майкъл Джексън - „Трилър”. Мартин, сервитьор от Харманли ще изпълнява ролята на Майкъл, а Таня ще бъде неговата приятелка. Останалите съквартиранти ще се превъплътят в балета от зомбита.
Тази вечер в епизода на Big Brother ще видим как съквартирантите получиха и новата си мисия „Трилър”. Специално за нейното изпълнение, на гости в къщата влиза Алфредо Торес. Известният хореограф има за цел да научи участниците в къщата на един, колкото атрактивен, толкова и сложен танц. До петък в участниците трябва да подготвят танца на зомбитата от клипа на Майкъл Джексън Thriller. Освен, че трябва да подготвят танца съквартирантите ще трябва да го представят пред камерите на Big Brother и да влязат в ролята на истински професионални танцьори. Алфредо ще обучава съквартирантите по два пъти на ден, в продължение на 3 часа, или общо по цели шест часа дневно. Мартин ще играе ролята на преобразяващия се в зомби Майкъл Джексън, а Таня ще е неговата приятелка. В края на седмицата трябва да бъде заснет Big Brother 4 Thriller, за което са осигурени специални костюми и декори, в стил гробище и възкръсващи мъртъвци. Мисията ще се счита за изпълнена, ако съквартирантите успешно изиграят своите роли и се справят с хореографията, в петък, когато екип от истински професионалисти ще заснеме техният клип.
Веднага след като Big Brother обяви каква ще е новата седмична мисия, съквартирантите трябваше да решат колко процента от седмичният си бюджет ще заложат на нея. Марти, сигурен в артистичните си умения, предложи да заложат всичко. Не толкова възторжени бяха другите съквартиранти. Те се двоумяха между 50% и 70%, но в никакъв случай 100%. Така след кратък дебат всички взеха решение да рискуват отново 70% от парите за следващата седмица.
Тази вечер ще станем свидетели на неподозирани танцови заложби у някои от съквартирантите. Освен това ще видим как танците сдобриха един бивш престъпник с едно бивше ченге и още, как се справят с мисията едни от най-атрактивните танцьори, бай Иван, Самие и Тошко.
Междувременно Таня и Жоро все повече задълбочават отношенията помежду си. След като снощи красивата ромка предложи на Георги да се оженят, а той й отговори, че нищо чудно това да се случи, днес флиртът между двамата продължава с пълна сила. Липсата на Емилия от къщата освободи софиянеца от тежкия избор пред който се бе изправил- Таня или Еми. Сега той изцяло се отдаде на Алтимирската хубавица. Тази вечер ще видим как двамата влюбени се усамотяват в една от спалните на къщата и Жоро прави доста горещ и страстен масаж на голото тяло на Таня, завършекът на който са нежни прегръдки и целувки./БЛИЦ